• Comanda (produsele, cantitatea, designul, data si ora de ridicare) se comunica de catre client cu cel putin 3 zile calendaristice inainte. Daca este plasata cu mai putin de 3 zile de la data ridicatii, comanda va fi acceptata in functie de disponibilitate.
  • In cazul evenimentelor mari (nunti/ botezuri/ corporate), comanda se plaseaza cu cel putin 30 de zile calendaristice inainte. Toate comenzile vor fi acceptate in functie de disponibilitate, aceste nedepasind numarul de 2 evenimenti pe zi.
  • Avand in vedere realizarea manuala a designului (pasta de zahar/ buttercream etc), aceasta poate sa difere putin fata de cerinta clientului.
  • Comenzile se inregistreaza doar in urma achitarii unui avans de 40% din valoarea totala. Acesta poate fi platit cash, sau prin transfer bancar. Avansul este nerambursabil, indiferent de motivul invocat de catre client.

“Cum comand?”

Preluam comanzi online! Cere-ne oferta disponibila de deserturi sau torturi (pe e-mail, facebook, instagram sau la numarul nostru de telefon). Ne spui data si ora la care vrei sa ridici comanda, iar noi o pregatim pentru tine.