Impact pozitiv asupra mediului si comunitatii

Dorim sa creem un spatiu de lucru bine pus la punct, un loc unde sa imbinam bunul simt si disciplina. Succesul nostru in a oferi produse si servicii de cea mai inalta calitate se datoreaza tuturor oamenilor implicati. Misiunea noastra este sa le oferim clientilor o experienta completa, care imbina gustul cu aspectul deserturilor.

Folosim ingredient de inalta calitate, iar oferta de produse este constant supravegheata pentru a fi imbunatatita. Mentinem contact in permanenta cu furnizorii nostrii pentru a revizui oferta acestora. Tinem pasul cu noile lansari de produse de cofetarie prin prezenta la expozitiile de specialitate si informare continua. Nevoile si parerile clientilor sunt puse pe plan principal si luam in considerare fiecare feedback. Desigur, toate acestea nu sunt realizabile fara angajatii si colaboratorii nostri, pe care ii consideram ca parte din comunitatea Miss Cake.

Principalele noastre impacturi negative asupra mediului provin din utilizarea apei menajere, productia deseurilor si din emisiile de gaze asociate cu consumul de energie si combustibil. Masuri au fost luate in acest sens: deseurile sunt atent selectate, ireciclabilele sunt spalate inainte de a fi atuncate, pentru a nu contamina restul gunoiului; deseurile periculoase se preiau, neutralizeaza si distrug in conditii ecologice de catre un agent economic specializat; iluminatul este realizat cu LED-uri pentru a reduce consumul de energie; pentru incalzirea incintelor si prepararea apei calde menajare este folosita o centrala termica cu condensare pe gaz, cu clasa de randament energetic A; aparatura si masinile sunt supuse reviziilor constante pentru fi asigurata o cat mai buna functionalitate.

 

Politica de achiziții ecologice si programe alimentare sustenabile

Desi des intalnit in domeniul HoReCa, in cadrul laboratorului nostru nu folosim ulei de palmier, considerat ca fiind cancerigen pentru consumul uman.

Pudra de cacao si zaharul sunt marfuri globale care au adesea lanturi de aprovizionare complexe. Cultivarea acestora ofera mijloace de trai pentru milioane de oameni, dar este asociata si cu probleme precum defrisarea, utilizarea apei si riscuri privind drepturile omului. Acestea fiind zise, am analizat produsele furnizorilor nostri si am ales sa achizitionam doar cacao produsa de companii care produc culturi sustenabile din punct de vedere social si ecologic, contribuind si la protecția resurselor naturale.

Am introdus intiativa de eliminare a oualor provenite de la gaini crescute in custi cu cele ale gainilor crescute la sol, atat pentru a realiza produse de calitate, cat si descurajarea acestor practici impotriva animalelor.

Incercam pe cat posibil sa legam colaborari cu producatori si afaceri locale, atat din pozitia de furnizori, cat si de clienti. Printre acestia putem enumera agenti HoReCa, agenti comerciali specializati in publicitate, confectii, design interior si vestimentar si multi altii.

 

Alergeni si diete speciale

Miss Cake isi ia angajamentul de a intelege nevoile membrilor comunitatii care sufera de alergii sau intolerante alimentare. Am inceput prin a introduce produse vegane si vom continua diversificarea meniului.

 

Conditii de lucru

Miss Cake se angajeaza sa respecte drepturile omului. Ne asiguram ca salariile si toate prestatiile obligatorii legal platite pentru orele de munca obisnuite indeplinesc, cel puțin, standardele legale nationale. Ne asiguram ca programul de lucru respecta legile si standardele nationale adecvate rolului si nivelului de vechime.

Respecta pe deplin legile locale privind egalitatea de sanse de angajare si salarizare corecta. Nu discriminam in ceea ce priveste angajarea, compensatia, pregatirea, promovarea, disponibilizarea sau pensionarea in functie de rasa, nationalitate, etnie, religie, varsta, dizabilitate, sex, stare civila, orientare sexuala sau afiliere politica.

La nivel de conducere, practicam echilibrul de gen.

Oferim un pachet atragator de beneficii salariale si cursuri de dezvoltare a abilitatilor si cunostintelor necesare pentru ca angajatul sa isi indeplineasca corect si eficient munca. Evaluarile au loc lunar, odata cu feedback-ul legat de productivitatea fiecarui angajat si posibilitatile de imbunatatire.

 

Programul de siguranta a produselor si serviciilor

Toate ingredientele alimentare sunt inspectate la momentul achizitionarii si preluarii acestora, iar pe parcursul transportului si depozitarii lor sunt respectate normele necesare de igiena, temperatura si umiditate.

Potrofoliul Miss Cake cuprinde proceduri pentru dezinfectia oualor, utilizarea detergentilor si igienizatoarelor, indicatii impotriva contaminarii intre alimente, ordinea folosirii alimentelor si multe altele.

Produsele de curatenie si dezinfectare utilizate sunt strict cele avizate de Ministerul Sanatatii, conform normelor de sanitatie si igiena pentru domeniul HoReCa.

Starea de sanatate a angajatilor este evaluata zilnic. Intrarea in laborator este aprobata doar in cazul in care uniforma este completa si curata.

Miss Cake face fata controalelor periodice H.A.C.C.P. si testeaza separat apa si suprafetele de lucru folosite, produsele si angajatii pentru a asigura un mediu de lucru sigur și igienic.

Toate produsele livrate sunt insotite de certificatul de conformitate care atesta ca acestea nu pot pune in pericol viata si sanatarea consumatorilor, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu legislatia in vigoare.

Transportul produselor este asigurat cu autoutilitare proprii, dotate cu instalatie frigorifica, inregistrate la DSVSA.

 

Politica responsabila de marketing

Este impotriva legii sa inducem in eroare clientii cu materiale de vanzare sau marketing incorecte.

Suntem impotriva realizarii campaniilor de marketing false sau care pacalesc clientii cu informatii eronate. Orice declaratie legata de vanzarea sau comercializeaza produsele si serviciile noastre trebuie sa fie onesta, adevarata si corecta.

 

 

Miss Cake – Bake someone happy!

Consultanta si implicare activa in nevoile clientilor

Torturi personalizate pentru orice ocazie

Ingrediente de inalta calitate

Impact vizual tematic